AIRCONDITIONER STORINGS INFORMATIE - Hofstad Elektronica

Hofstad Elektronica

blog-img

AIRCONDITIONER STORINGS INFORMATIE

Hij moet ervoor zorgen dat er elektriciteit in zijn appartement is. Om deze reden moet hij een elektrisch apparaat bedienen en bedienen of de lamp aanzetten om ervoor te zorgen dat er elektriciteit in zijn appartement is. Als er geen elektriciteit is, zit er niets anders op dan te wachten tot de elektriciteit er weer is. Als er elektriciteit is, kunnen er verschillende situaties zijn.

Het moet zeker zijn om de juiste locatie te kiezen.Als de verwarmingsinstelling in de zomerperiode wordt geselecteerd en de koelinstelling in de winterperiode, werkt het apparaat mogelijk niet om deze reden. In dit geval moet u er absoluut zeker van zijn dat u de juiste locatie heeft gekozen. Het sneeuwpictogram zou in de zomer moeten verschijnen voor de koelmodus. Voor verwarming in de winterperiode moet het zonsymbool verschijnen. Als het tegenovergestelde gebeurt, warmt het apparaat in de zomer op en koelt het in de winter af. Daarom werkt het niet.

Zorg ervoor dat de ventilatorsnelheid goed is afgesteld, de ventilatorsnelheid wordt meestal automatisch aangepast. Maar de gebruiker kan zelf de ventilatorsnelheid wijzigen voor directe verwarming of koeling. Zorg ervoor dat deze instelling correct is uitgevoerd. Selecteer anders de juiste snelheid en probeer het opnieuw.

We kunnen de acties opsommen die u als gebruiker kunt doen in gevallen waarin de airconditioner niet werkt. Als het resultaat niet verandert als gevolg van het uitvoeren van deze controles, probeer dan niet als gebruiker het apparaat te hinderen en laat het werk over aan de specialist om een ​​technische oplossing te vinden. Bij dit probleem krijgt u mogelijk geen resultaten als gevolg van elke interventie die u wilt doen en kunt u grote problemen ervaren.


Airconditioners verwarmen of koelen soms niet, ook al werken ze. In dit geval, als de airconditioner niet verwarmt of de airconditioner niet koelt, kunt u meer gedetailleerde informatie over deze problemen krijgen door op de links te klikken.


Wat zijn de mogelijke oorzaken van de storing?

Er is een breuk in de elektrische kabel waarop het apparaat is aangesloten,

Er is geen elektriciteit naar het stopcontact en de zekering waar de stroomkabel is bevestigd,

Er is een probleem met het moederbord van de airconditioner,

De regeling van de airconditioner is defect,

De batterij van de afstandsbediening is mogelijk leeg,

Aan-uit schakelaar, zekering defect,

Sensor, videokaart is defect,

Of de airconditioner heeft geen gas meer.