DROGER STORINGS INFORMATIE - Hofstad Elektronica

Hofstad Elektronica

blog-img

DROGER STORINGS INFORMATIE

Droger werkt niet

Uw droger kan om verschillende redenen stoppen met werken. U kunt deze situatie verhelpen door de instellingen van uw apparaat te bekijken en de verschillende stappen te volgen.


Controleer de lampjes op het voorpaneel


Als de lampjes op het voorpaneel van uw droger niet branden, kan dit komen door het stopcontact waarop uw machine is aangesloten. Probeer hiervoor een klein huishoudelijk apparaat op uw stopcontact aan te sluiten en aan te zetten. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met een gespecialiseerde elektricien en laat de nodige controles uitvoeren op uw installatie.


Controleer de omslag


Het dekseldeel waar je het wasgoed in je droger doet, zit mogelijk niet helemaal goed. Open in dat geval de klep van uw machine en sluit deze weer. Controleer of er wasgoed in uw machine zit waardoor de deur niet dicht kan. Om ervoor te zorgen dat de deur van uw machine gemakkelijk sluit, moet u ervoor zorgen dat u niet meer wasgoed erin doet dan de capaciteit ervan.


Programma reset proces in de droger


Zorg ervoor dat de elektriciteit aangaat door je droger aan te zetten met de aan-uitknop. Houd de knop met het label Start/Pauze/Annuleren 3 seconden ingedrukt en trek hem eruit. Zet je machine aan en uit met de aan-uitknop. Het programma wordt gereset.


De droger uit het kinder-/sleutelslot halen


Op de voorkant van uw droger staat een slotsymbool. Als het slotsymbool naar een enkele knop wijst, houdt u deze knop 3 seconden ingedrukt en trekt u hem eruit. Als het slotsymbool naar twee knoppen wijst, houdt u deze twee knoppen 3 seconden ingedrukt en trekt u ze eruit. In dit geval wordt uw machine uit het kinder-/sleutelslot gehaald.


Het lampje van het waterreservoir van de droger brandt; de machine werkt niet

U kunt onverwachte situaties tegenkomen tijdens het gebruik van uw droger. Wij informeren u graag over wat u aan deze situaties kunt doen.


Als het waterreservoirlampje van uw droger aan is, maar de machine niet werkt; We kunnen je helpen met de stappen die we hieronder aanbevelen.


Als het waterreservoir van uw machine vol is, werkt deze niet. Het vocht dat uw droger tijdens het droogproces uit het wasgoed haalt, condenseert en het resulterende water hoopt zich op in het waterreservoir. Het waterreservoir moet na elke droging worden geleegd. Om het waterreservoir te legen, moet u eerst uw machine loskoppelen en de elektriciteit loskoppelen.


Als er zich een lade in de rechterbovenhoek aan de voorkant van uw machine bevindt, trekt u deze naar buiten totdat deze helemaal naar u toe komt. Nadat u het water naar binnen hebt afgevoerd, plaatst u het voorzichtig terug op zijn plaats. Als u vervolgens op de "Start"-knop van uw machine drukt, begint de machine te werken.