VAATWASSER STORINGS INFORMATIE - Hofstad Elektronica

Hofstad Elektronica

blog-img

VAATWASSER STORINGS INFORMATIE

vaatwasser storingen, Vaatwasser is de grootste redder van alle huisvrouwen. Na veel gasten en een drukke dag is het misschien niet genoeg om de afwas te doen. In dit geval is de vaatwasser de grootste redder van de vrouw. Het is een bekend witgoedmerk in de wereld. Natuurlijk zijn er veel vaatwassermodellen in zo'n breed merk. Het hebben van veel programma's in een machine betekent niet dat deze erg schoon wast. De programma's in de machine worden aangepast aan het soort vaat. Sommige storingen kunnen ook optreden in de vaatwasser. We kunnen er enkele als volgt opsommen.


 Storingen in vaatwassers:


De vaatwasser is ingeschakeld maar het wasprogramma is niet geactiveerd. Dit komt door een elektronische storing. Het is noodzakelijk om de machine uit en aan te zetten.

De vaatwasser kan het water wel opnemen, maar niet afvoeren. Dit komt doordat de afvoerslangen zijn opgevouwen of verschoven.

De machine krijgt mogelijk niet goed water, dit kan komen door verkalking of verstopping van de watertoevoerslang.

De toetsen op het vaatwasserpaneel zitten soms vast of werken niet. De reden hiervoor is een elektronische reden. Het is noodzakelijk om de aan / uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden en het apparaat opnieuw op te starten.

De machine kan tijdens het wassen erg luid werken. De reden hiervoor kan zijn dat de voetinstellingen kapot zijn of dat de machine niet stevig staat.

Er kan een storing zijn in het water dat uit de deur van de vaatwasser lekt. De reden hiervoor kan het teveel aan glansspoelmiddel in het glansspoelmiddelgedeelte zijn.

Nadat de machine klaar is met wassen, kan de tablet in het tabletgedeelte stilstaan. De reden hiervoor is dat de tablet in een vochtige omgeving wordt bewaard.

De waterstralen van de vaatwasser werken mogelijk niet goed. De reden hiervoor is dat de borden niet goed in de manden staan.

Het aanraken van enig onderdeel van de vaatwasser kan leiden tot een elektrische schok. De reden hiervoor is dat er geen aardleiding is.

Azijn, enz., die van buiten de polijstmachine in het tabletgedeelte van de machine wordt gedaan, bederft de machine. 

Vaatwasser reparatie

Vriezer reparatie

Wasdroger reparatie

Wasmachine reparatie

Afzuigkap reparatie

Magnetron reparatie

Inductie Kookplaat Reparatie

Airco klimaat reparatie

Diensten Locaties

Alphen a/d Rijn

Delft

Den Haag

Dordrecht

Gouda

Leiden

Leidschendam

Naaldwijk

Nootdorp

Pijnacker

Rijswijk

Rotterdam

Scheveningen

Schiedam

Spijkenisse

Vlaardingen

Voorburg

Wateringen

Zoetermeer

Zwijndrecht